Friday, August 12, 2011

:: ORDER MACAROON TELAH DIBATALKAN ::

Muka Surat 134
Assalamualaikum
Last minit hari Rabu dapat mesej dari tauke Macaroon
katanya dia nak cancel macaroon yang i order (link) and dia minta maaf banyak banyak, 
tak apa la nak buat macam mana kan ?
walaupun kecewa sikit tapi i reda,

Hajat di hati nak terai makan macaroon coklat and mint,
but at that time susah sangat nak jumpa,
alahai, bila pula nak rasa,
lastly i pendamkan @_@
dah glamor tapi masih belum peluang lagi nak beli, huu~

Yang ni gambar google punya oke~
Geram kan tengok kaler, comel gila !

**************Satu hari tiba tiba *****************


Yeppii ! Sayang kakmai kat bawah ni, :D
Kakmai, i will wait , jangan hampakan chef dekna tau, yeppi !!
kih kih kih ^_^

8 comments:

sue-ab said...

comey2...apa rasanya?..rupa mcm apam..hehe..makcik suka apam..bila nampak rupa camtu terus igt apam..

艾米拉/Cik Mierae said...

amende nih??dap ke dik???eh...nak follow akk ker??hjihihi...xnmpk pon...heeeeee

mariatul_m0hamadiah said...

eh cin ina. makcik lambat sikit la.. benda ape macarons? best ke? :)

Cik Ina said...

Sue-ab @

ada yang kata sedap,
ada yang kata manis,
tapi teringin juga nak rasa,
sangat sangat mengidam, =D

apam pun sedap sebab gebu kan ? hehe ~

Cik Ina said...

艾米拉/Cik Mierae @

hahaha sekarang macaroon dah famous tau,mesty akak duk bercinta sampai tak tahu pasai macaroon,tk gitu ?
ahaks !

Cik Ina said...

mariatul_m0hamadiah @

best kot, kalau tk best tk la cik ina duk mengidam, tak gitu ? ekekeke :P
try la rasa, tapii susah nak cari kedai macaroon,

abg said...

hahaha oder sikit ja tu yg toke tu batalkn cuba order seribu biji

Cik Ina said...

HAHA !
Kalau order seribu kena bayar 2ribu, hee gila ah ! =P