Monday, August 15, 2011

:: DOODLE CIK TEMPE ::

Muka Surat 136
WAAHHHHHH !!!!!
Comel bangat cik tempe pilih and edit gamba kami ala ala kantun,
Macam nak lagi, boleh tak cik tempe ?  =D
Comel tak ???? 
Pakaian serupa walaupun tangan tak sama , ahaks ~

Terima kasih kerana sudi singgah ke blog Cik Ina
 Thank you, thank you cik tempe yang comel !!!
Tak lupa juga terima kasih kepada Cik Miera, tanpa dia tak mungkin jumpa ke blog cik tempe ^_^

**********************************************************
 Anda ditag oleh Cik Ina  :)
makcik cantek

p/s : kalau encik Abang tengok gambar ni mesti tergelak punya, ahaks ~

8 comments:

✿cik tempe✿ said...

thanks sebab buat entri ni.boleh je kalau nak doodle lagi.. :)

艾米拉/Cik Mierae said...

wah2...tomei2.. ;)

Cik Ina said...

✿cik tempe✿ @
More thank you ;)

艾米拉/Cik Mierae @
Hihi ! Akak punya pun comel juga, nanti kita sama sama join kalau ada doodle lagi eh ^_^

艾米拉/Cik Mierae said...

haha..toi2...nomei2.. ;)

cikcahya said...

comel ye cik ina. sepadan :) nak doodle jugak.

Cik Ina said...

cikcahya @
Ehehe :)
Jangan lupa follow cik tempe kalau nak doodle :)

Suria said...

wah..rata² byk buat entry pasal doodle nih..cuteee :P

Cik Ina said...

Suria @
Thank you ;)
haa,maklum la sekarang dah famous, follow cik tempe kalau nak doodle :)