Thursday, August 25, 2011

:: DAH DEKAT NAK RAYA ::

Muka Surat 142
Assalamualaikum
Sedar tak sedar dah 25 hari berpuasa ,
nampaknya lagi 4 hari menjelang bulan Syawal,
masing masing sibuk membuat persiapan raya 
mesti you all sibuk nak beli baju raya, biskut raya, sediakan duit raya, balik raya and bla blaa
yang pasti semua pasal raya. AHAHA

Sekarang ni pusat shopping dah semakin sesak dengan ramai orang yang mula membuat persediaan untuk menyambut raya
Bagus la kalau macam tu. 
Cuma i belum buat persediaan, lagipun persiapan raya i adalah mendengar lagu lagu raya  EHEHE

You all, sewaktu berbelanja, berbelanja la dengan berhemah eh, 
Jangan membazir tau, banyak kita nak pakai duit untuk belanja yang lain
Apa kata you all jalan jalan cuci mata lagi jimat. Tak gitu ? HIHI

You all pakai baju warna apa untuk raya tahun ini ?
I punya tempah belum siap lagi.
Dah dekat 2 bulan, lambat pula.

NOTA : Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin buat semua umat Islam. 
Kepada yang drive tu berhati hati eh, ingat la orang yang tersayang ^__^

5 comments:

FyzaLovato said...

bestnye die raye kat putrajaya ;)

Cik Ina said...

FyzaLovato @

Mai la datang kat Putrajaya, boleh dapat wet raya. EHEHE ^_^

ira-yoshida said...

baju raya thn ni kaler merun..(^,^)

Cik Ina said...

ira-yoshida @

Wah kaler merun eh ?
Mesti comey !
Nak tengokkk ;)

FyzaLovato said...

yeke/ urm nanti masuk kolej balik sy pegi ea. HAHA