Wednesday, August 24, 2011

:: BUKTINYA AIR CINCAU FITRAH PALING SEDAP ::

Muka Surat 141
Assalamualaikum
Sekarang i cukup jatuh cinta dengan air cincau
Pertama kali masa beratur nak bayar,
yang depan ada dua orang beli sebotol cincau
terus i cepat cepat pergi ambil sebotol cincau,
nak rasa dulu sama ada sedap ke tak.
eeeeeee sedapnyaaa,

Kalau i tak beli, abe la selalu beli air botol cincau
(terharu kejap) ^_^
sebenarnya abe adik kesayangan i. ehehe
I sangat bertuah dapat adik lelaki yang selalu beli makan minum membuatkan i sayang dekat abe.
 Terima kasih abe ^_^

Sebenarnya hari hari i minum sejak bermulanya bulan Ramadhan
waktu berbuka mesti minum air cincau dulu
Sampai abe kata i dah "ketagih"
AHAHA nak buat macam mana, tak jemu langsung. ^_^

Jenama cincau fitrah
1hari - 1 botol (kan i dah cakap hari hari minum) ^__^
Berat bersih : 500ml
Produk : Fitrah
Prince : 1.90 (Petronas)
Tiada bahan pengawet and dijamin HALAL (paling i suka)



Cincau Original


Yang ni i selalu guna 5 sudu makan cincau hitam dicampur dengan air cincau fitrah
sebenarnya tekak i memang tak boleh terima kalau campur air yang lain macam air sirap cincau, air bandung cincau and air soya cincau
Bagi i, paling sedap air cincau semula jadi baru menikmati ^_^ 
Sedap kalau minum sejuk tapi bukan ais oke
********************************************************************
Nota : Anyway, my parents kena penangan dari i, ahaks ~. Lagipun air cincau ni bagus minum untuk kesihatan.  :) wink wink

8 comments:

AzatLazat said...

dahaga pulak kan
kekeke
:P

Cik Ina said...

Haha ~Jap lagi berbuka minum banyak banyak eh ^__^

FyzaLovato said...

yeay.. sy pon peminat cincau ;)

AIN ABDULLAH said...

sedapnya tgk...mmg dah lama teringin nak pegi..tp xsmpai2...hehe mahal la plak tgk harga dia...huhuhu

Cik Ina said...

FyzaLovato @

Sama la kita. Cincau memang sedap kan tapi yang paling sedap cincau fitrah. Hehe

Cik Ina said...

AIN ABDULLAH @

Cincau fitrah ni senang nak cari. Try beli dekat Petronas ;)

FyzaLovato said...

boleh jadi promoter cincau fitrah ni... ahaha

Cik Ina said...

FyzaLovato @

Kira ina baik hati sebab tolong promoter cincau fitrah, tak gitu ??? ahaks ;)