Monday, August 15, 2011

:: BERBUKA PUASA BERSAMA SI DIA ::

Muka Surat 135
Assalamualaikum
Akhirnya semalam dapat juga keluar bersama encik Abang,
Penat sungguh berjalan-jalan 
mungkin agaknya dah lama tak keluar jalan jalan di KL 
tambahan dalam bulan Ramadhan, ,
macam i tak biasa pula kan, teeheee ~
Sebenarnya kami berdua agak susah untuk mencari masa yang dihabiskan bersama,

Selain dapat berbuka bersama keluarga, 
saat saat yang paling manis and menggembirakan 
sudah pasti dapat berbuka bersama encik Abang. wink wink ;)

Hari berpuasa yang ke 14 iaitu 14 Ogos 2011
^_^
************************************************

Berbuka di Restoran CT yang berdekatan di Pertama, 
dan ini merupakan kali pertama kami berbuka puasa bersama. Yeppi !
CEWAH!
banyaknya ambil gambar makanan. HAHA !
Tengah tunggu waktu berbuka puasa
sambil menghadap semua hidangan tu, ahaks~
Nasib baik semuanya dah habis,
kalau tak habis, nampaknya kami memang godaan sebab membazir, ;p


Last berbuka puasa bersama tahun 2009,
tahun lepas 2010 tak pernah berbuka bersama,
Tahun ni baru dapat berbuka buat kali pertama bersama encik Abang, thank you :)

10 comments:

艾米拉/Cik Mierae said...

jeles!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

Cik Ina said...

Ehehehe,
Susah kan dapat berbuka bersama org yg tersayang ^_^

艾米拉/Cik Mierae said...

yelaa..akk pon xdpt~sdey!! ;( btw akk br lik dr kelas nih.. ;) td xde kls.. ;)

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?f774ea32ba1857f4bc0e335baa6881a0

abg said...

syg asyik tgk jam ngan pegang pwut yg berbunyi ja hahaha

abg said...

nsem plk pic abg nie kn...jgn jeles hehehe

abg said...

blan2 puasa pun abg kena buli juga bwa bag hahaha

Cik Ina said...

艾米拉/Cik Mierae @

Akak blum bebuka dengan bf akk eh ? Dia asal mana ? Cerita la sikit ;p

Cik Ina said...

Abg @
Heee bunyi perut punya pasai tuh yang asyik duk tengok jam, tak macam dekat tempat ofis terasa cepat ah ehehehe ;)

Amboi amboii puji diri sendiri eh ?
Abg tak hencem cuma manis macam gula gula AHAHA~ ;)

Ekk eleehh bukan ka abg dah biasa bawa beg syg ? Hihihi :)

cikcahya said...

jelesnya dengan insan tersayang. huhu

Cik Ina said...

cikcahya @
Tahun ni baru pertama kali dapat berbuka bersama si dia,heee ^_^