Wednesday, June 1, 2011

:: DRAMA NORA ELENA ::

Muka Surat 94
Nora Elena drama yang ditayangkan di TV3
setiap Isnin-Khamis jam 7-8 malam
Start 9 Mei 2011 di TV3 slot Akasia
kini menjadi kegilaan dan sebutan ramai.
I mula layan cerita ni sejak episod 4.
Sebab keadaan i time tuh tak mengizinkan untuk tengok cerita ni.
Tapi i dah tengok secara online dari episod 1-4
dekat portal web rasmi tv3.com.my.

Sekali dah tengok drama ni memang tak boleh miss tengok.
Drama ni sangat best !
Lakonan Siti Saleha & Aaron Aziz sangat mantap.
Ramai kawan² i pun suka tengok drama ni
terutama watak romantik yang dibawa oleh Aaron Aziz
Bibik i pun suka tengok cerita, 
dah menjangkit dengan i sampai tak boleh miss tengok.
Ha.ha ;))
Aaron dikatakan romantik dalam cerita ni.
I like !

Tak sabar rasenye nak tengok episod selanjutnye.
Baru dapat tahu drama ni diataptasi dari sebuah novel
yang bertajuk "KASIH YANG SUCI"
Sekarang tak ada masa nak baca novel  tuh.
Dah lama i tak baca novel sejak kerja ni.
Dulu zaman sekolah boleh dikatakan i ni kaki novel.
Yang pasti drama lagi best dari novel.
Ada Aaron Aziz tuh yang layan drama ni.
Hek.hek ;)

Sesiapa yang peminat novel, jom layan drama ni. teruja sangat nak tengok drama berjudul Nora Elena ;)

4 comments:

nurul toinktoink said...

ramai kate best tp i xpenah tgk pon..hihhihi
lepas nur kasih, i x layan sgt da drama mekayu...

Cik Ina said...

Hi nurul.
I pun tak layan sangat drama melayu
Tapi drama ni memang best sangat.
Try tengok !

nurul toinktoink said...

hihihi nnty i try tgk

Cik Ina said...

Tengok jangan tak tengok !
Ahaks !~ ;)