Wednesday, February 16, 2011

:: MEMANAH DI SUNWAY ::

Muka Surat 55
Last minit 
semalam I berkesempatan 
untuk pengalaman macam mana memanah, 
bersama 2 orang adik lelaki di Sunway. 
Sebelum memanah I diajar asas-asasnya 
Yang berbaju merah tuh adalah pengajar
Ini la masa untuk memanah, 
pertama kali I memanah 
sambil kenyit-kenyit mata 
untuk mencari titik fokus. 
Payah sungguh, 
4 busar pertama sasaran tak kena langsung 
Teruk kan ! HAHA
pengalaman ni sangat KELAKAR 
Tak dapat lupa 
yg pengajar tuh 
tiba tiba gelak 
masa terkena sasaran nombor 5 
sedangkan i kusyuk di titik warna merah.
Haiyaaa ! Malunyee. HAHA ^__^

6 comments:

adek_kedah said...

suka tgk gmbar2 kaka...nnti ajarkan adek tau,adek x penah men memanah...=D

maria_m0hamadiah said...

hehehe.. bestnye... teringin nak pergi yang kat sini..:)

Cik Ina said...

Adeq : Nanti datang kat sini boleh la kaka bawak adeq main memanah ;)

Makcik@Maria : Kat sunway. Tawu kan ? Jum kite pergi ke situ ;)

mykhalis said...

saya try memanah masa kat genting,,mulai hari itu saya tak sanggup pegang panah lagi..huhuhuu

Cik Ina said...

Try la memanah kat sunway.
Sebab ade orang ajaq cara-cara pegang panah. :)

Anonymous said...

kalau mana mana yang minat memanah, boleh cuba datang ke Kelab Sasar Juara di Kompleks MSN au2. Jadi ahli, bayar yuran setahun sekali je lepas tu boleh panah sampai puas. Otai otai sentiasa membantu teknik memanh yang betul dan bagi yang serius, boleh pergi open tournament. Nak tahu boleh jenguk facebook dengan carian wira red arrows