Wednesday, February 23, 2011

:: HARI INI SUNGGUH TERTEKAN ::

Muka Surat 59
Sesungguhnya, hari ini hamba memang sangat tertekan.
Banyak sebab yang membuatkan hamba tertekan


Arrghh !
Tension sungguh.
Bayangkan kerja banyak tapi tersedut2 hingus terbersin. 
Hari ini memang rasa tak sihat.
 Rasa nak marah ja.
Nak enjoy pun dah lebih.
Yela banyak pakai duit bulan ini.
T__T
I rasa dalam opis tadi mesti ada yang terperasan yang mood i tak baik
Uhuks
Lepas satu kertas tapi kerja tak siap lagi.
Siap kena buat satu lagi.
 Hah !!! 
Macam mane reaksi muka ni ???
Cute tak ??
Kihkihkih

2 comments:

maria_m0hamadiah said...

hehe.. laa.. ni ke buat ina stress.. sabarlah. cube listkan mane kerja yang nak buat ikut prority, then cik ina setelkan satu2..:) yang dah buat, potong~~~

Cik Ina said...

Yup. Hehe.
Minggu ni sangat tension.
Baik la makcik. Tengkiu bg nasihatkan kat cik ina.
xoxo ;)