Friday, October 14, 2011

:: LEPAK DI SWEETCHAT CAFE ::

Muka Surat 150
Sesungguhnya semua dessert dekat sini
sangat menarik and sedap
Ada juga dessert or minuman yang lain pun menarik.
Rugi kalau tak cuba.
Cuma mahal cikit.
Paling i suka durian pancake, nak tengok klik dekat sini
Bau durian tak berapa kuat, cuma rasa sebenar durian gred tinggi 
tapi tak berbaloi dengan harganya.
Mahal sangat 
Kalau tak nak makan durian, menu lain pun ada
^_^

Durian Cendol RM 7.50 (encik abang)
Mango Delights RM 6.90 (cik ina)

Licin kan ^_^

He smile so happy 
Like him so much :)


Location :
Sweet Chat Cafe
1st Floor, The Mines Shopping Centre Seri Kembangan

7 comments:

Syuhada Nur Ekhwan said...

syg.. tlg bsarkn sdikit saiz fon entry awak tu bleh x?? hehe kcik sgt laaa... tq :)

NORA LIZA said...

hai cik ina...akk bukan x nak komen selalu baca entry cik ina ni cuma x de pe nak komen semuanye best untuk dibaca....jgn majuk dgn akk yer...dan cik abang awk padan dgn awak....

NORA LIZA said...

hai cik ina...jgn majuk yer dgn akk..akk bace entry awk, semua best dan comel2 huhuhu..teruskan men ENTry yer..bukan cam akk x smpat nak update blog pun...

Cik Ina said...

NORA LIZA @ hye akk, tak jadi merajuk ngan akk hik3, thankyou eh sbb sudi baca and singgah d blog cik ina :)
nanti ada rezeki mesti ina jemput akk hehe ;)

Cik Ina said...

Syuhada Nur Ekhwan @ da besarkan font 12 boleh baca tak ? ehehe ;)

abg said...

kalu kita kongsi ag best kn....romantik gitu haha

Cik Ina said...

Abg @
Ek eleehh ari tuh syg nak kongsi tapi abg kata tak cukup, sekeh kang. ;p