Friday, September 9, 2011

:: NAK BELI BLACKBERRY JUGA ::

Muka Surat 145
Apa yang special pasal Blackberry eh ?
I pun tak tahu apa yang special sangat
sebab tak pernah pakai lagi, angan angan ja. ^__^

Di waktu ketika and saat ini ramai sangat dah pakai Blackberry
Mama, kakak and dekni pun dah pakai Blackberry
itu yang i teringin nak beli
memang dah jadi trend sekarang orang pakai Blackberry.
I nak try juga, nak rasa juga apa yang best sangat guna Blackberry ni

Rasanya bukan waktu yang terdekat, 
tapi bila difikirkan balik banyak lagi benda penting yang perlu dibeli
tambahan sekarang ni perbelanjaan i dah melebih pendapatan, 
alahaiii sedihnyaa sob sob ~ 
(sabar..sabar..)

I nak kongsi dekat sini apa KELEBIHAN guna blackberry 
and pak google dah bagi jawapan ^__^

* mudah and jimat kerana tak perlu nak membazirkan kredit untuk membalas mesej yang kawan-kawan hantar *
* kegunaan BBM sama seperti YM, boleh mengumpul kawan-kawan & chat beramai-ramai dalam conference *
* boleh share gambar,video & lagu *
* BB mudah dibawa ke mana-mana * (yang ni memang best sebab tak perlu bawa laptop)

Tengok macam tak ada lah best sangat, lebih kurang macam handset lain 
tapi disebabkan ramai yang guna BB ni, i pun tak nak ketinggalan juga =P

I dah pilih BB
Blackberry Torch-White :)

NOTA : Dengar kata PM kita, YAB Datuk Seri Najib pun pakai Blackberry, betul ke ? HEHE

2 comments:

:: noremy bte rahmat :: said...

tak pernah pki blackberry..pakai iphone taula...

huhuhuhuhuh..


p/s:tak nak jemput dtg beraya ker?

Cik Ina said...

Iphone ? Tapi i tengok makin ramai pakai blackberry tuh yg nak try pakai hihi.

oh ya sabtu 17hb ada openhouse, datang la eh ;) wajib taw hihi ^_^